ผัดไทยก๋วยเตี๋ยวสยาม สะท้อนการลงแรงมากกว่าลงเงิน / (Record no. 13498)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01104nab a2200265 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000013498
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003155038.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 121130c2012 th qr1p 0 0tha d
012 ## -
-- Jounal
022 ## - INTERNATIONAL STANDARD SERIAL NUMBER
International Standard Serial Number 0857-3727
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191404
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
-- 201211301108
-- artcharaporn
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU ARIT
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name แสงอรุณ กนกพงศ์ชัย
9 (RLIN) 3180
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ผัดไทยก๋วยเตี๋ยวสยาม สะท้อนการลงแรงมากกว่าลงเงิน /
Statement of responsibility, etc. แสงอรุณ กนกพงศ์ชัย
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. 2555
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision ผัดไทย
9 (RLIN) 14004
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element การปรุงอาหาร
9 (RLIN) 2548
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ขวัญและการทำขวัญ
9 (RLIN) 5779
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ไทย
General subdivision อาหาร
9 (RLIN) 14005
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title วัฒนธรรม
Related parts ปีที่ 51 ฉบับที่ 2 (กรกฎาคม-กันยายน 2555) หน้า 60-67
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data 201211I
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.