ผลของการเสริมกระเทียมแห้งเยือกแข็งในอาหารไก่ไขต่อผลผลิต คุณภาพ และปริมาณโคเลสเตอรอลของไข่ (Record no. 15076)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 02500nab a2200301 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | vtls000015076 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | VRT |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20231003155953.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 131020c2012 th qr1p 0 0tha d |
022 ## - INTERNATIONAL STANDARD SERIAL NUMBER | |
International Standard Serial Number | 0858-4435 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201312191429 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201310291317 |
Level of effort used to assign classification | artcharaporn |
Level of effort used to assign subject headings | 201310291308 |
Level of effort used to assign classification | artcharaporn |
Level of effort used to assign subject headings | 201310201605 |
Level of effort used to assign classification | artcharaporn |
-- | 201310201451 |
-- | artcharaporn |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Original cataloging agency | PBRU ARIT |
041 0# - LANGUAGE CODE | |
Language code of text/sound track or separate title | tha |
Language code of summary or abstract | thaeng |
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN) | |
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) | INDEX |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ไพโชค ปัญจะ |
9 (RLIN) | 2092 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ผลของการเสริมกระเทียมแห้งเยือกแข็งในอาหารไก่ไขต่อผลผลิต คุณภาพ และปริมาณโคเลสเตอรอลของไข่ |
246 31 - VARYING FORM OF TITLE | |
Title proper/short title | The Effect of Freeze Dried Garlic (Allium sativa Linn) Supplementation in Layer Diets on Production Quality and Cholesterol Content of Egg |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | 2555 |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | กระทียม จัดเป็นสมุนไพรชนิดหนึ่งที่มีคุณสมบัติทางโภชนาการและทางยา และยังพบสารอินทรีย์กำมะถันสำคัฯคือ อัลลิซิน ซึ่งเป็นน้ำมันกลิ่นฉุน มีฤทธิ์ในการยับยั้งการเจริญเติบโตของแบคทีเรียและเชื้อราได้ ลดโคเลสเตอรอลในเลือดทำให้กระบวนดารย่อยอาหารและขับถ่ายมีประสิทธิภาพดียิ่งขึ้น |
546 ## - LANGUAGE NOTE | |
Language note | บทความภาษาไทย ; บทคัดย่อภาษาไทยและภาษาอังกฤษ |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | กระทียม |
General subdivision | สมุนไพร |
9 (RLIN) | 17821 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ไข่ |
General subdivision | โคเลสเตอรอล |
9 (RLIN) | 17822 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | SCI-TECH |
9 (RLIN) | 345 |
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ |
Subordinate unit | ศูนย์รังสิต |
9 (RLIN) | 17705 |
773 0# - HOST ITEM ENTRY | |
Title | วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ |
Related parts | ปีที่ 20 ฉบับที่ 4 (ตุลาคม - ธันวาคม 2555) หน้า 325-338 |
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC) | |
User-option data | 201310I |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Serials |
No items available.