ผลของการเสริมกระเทียมแห้งเยือกแข็งในอาหารไก่ไขต่อผลผลิต คุณภาพ และปริมาณโคเลสเตอรอลของไข่ (Record no. 15076)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02500nab a2200301 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000015076
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003155953.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 131020c2012 th qr1p 0 0tha d
022 ## - INTERNATIONAL STANDARD SERIAL NUMBER
International Standard Serial Number 0858-4435
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191429
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201310291317
Level of effort used to assign classification artcharaporn
Level of effort used to assign subject headings 201310291308
Level of effort used to assign classification artcharaporn
Level of effort used to assign subject headings 201310201605
Level of effort used to assign classification artcharaporn
-- 201310201451
-- artcharaporn
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU ARIT
041 0# - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title tha
Language code of summary or abstract thaeng
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ไพโชค ปัญจะ
9 (RLIN) 2092
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ผลของการเสริมกระเทียมแห้งเยือกแข็งในอาหารไก่ไขต่อผลผลิต คุณภาพ และปริมาณโคเลสเตอรอลของไข่
246 31 - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title The Effect of Freeze Dried Garlic (Allium sativa Linn) Supplementation in Layer Diets on Production Quality and Cholesterol Content of Egg
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. 2555
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. กระทียม จัดเป็นสมุนไพรชนิดหนึ่งที่มีคุณสมบัติทางโภชนาการและทางยา และยังพบสารอินทรีย์กำมะถันสำคัฯคือ อัลลิซิน ซึ่งเป็นน้ำมันกลิ่นฉุน มีฤทธิ์ในการยับยั้งการเจริญเติบโตของแบคทีเรียและเชื้อราได้ ลดโคเลสเตอรอลในเลือดทำให้กระบวนดารย่อยอาหารและขับถ่ายมีประสิทธิภาพดียิ่งขึ้น
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note บทความภาษาไทย ; บทคัดย่อภาษาไทยและภาษาอังกฤษ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element กระทียม
General subdivision สมุนไพร
9 (RLIN) 17821
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ไข่
General subdivision โคเลสเตอรอล
9 (RLIN) 17822
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element SCI-TECH
9 (RLIN) 345
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์
Subordinate unit ศูนย์รังสิต
9 (RLIN) 17705
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์
Related parts ปีที่ 20 ฉบับที่ 4 (ตุลาคม - ธันวาคม 2555) หน้า 325-338
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data 201310I
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.