ศาสตร์ศิลป์กำเนิดรส (Record no. 20601)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01443nab a22001697a 4500
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 210511b2021 m|||| |||| 00| 0 tha d
012 ## - PBRU Journal Indexing
Journal
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สุชาดา ลิมป์
9 (RLIN) 33266
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ศาสตร์ศิลป์กำเนิดรส
Statement of responsibility, etc. สุชาดา ลิมป์
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. การปรุงอาหารเป็นการสะท้อนพัฒนาการมนุษย์และสิ่งแวดล้อมแต่ละห้วงเวลา หลายพิพิธภัณฑ์ชาติพันธุ์มักจำลองครัวชนชาตินั้นๆ แสดงถึงเครื่องใช้ไม้สอยให้เห็นว่ามนุษย์มีการเปลี่ยนแปลงจากการเข้าป่าล่าสัตว์ เก็บพืชผล เป็นสังคมเกษตรที่รู้จักคิด ประดิดประดอย รับวัฒนธรรมเพื่อนบ้านเข้ามาผสมผสานได้อย่างลงตัว
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element การปรุงอาหาร
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Related parts ฉบับที่ 433 (เมษายน 2564) หน้า 118-119
Title สารคดี
International Standard Serial Number 0857-1538
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data 20210511
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
-- 2548

No items available.