ศาสตร์ศิลป์กำเนิดรส (Record no. 20601)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01443nab a22001697a 4500 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 210511b2021 m|||| |||| 00| 0 tha d |
012 ## - PBRU Journal Indexing | |
Journal | |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Original cataloging agency | PBRU |
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN) | |
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) | INDEX |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | สุชาดา ลิมป์ |
9 (RLIN) | 33266 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ศาสตร์ศิลป์กำเนิดรส |
Statement of responsibility, etc. | สุชาดา ลิมป์ |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | การปรุงอาหารเป็นการสะท้อนพัฒนาการมนุษย์และสิ่งแวดล้อมแต่ละห้วงเวลา หลายพิพิธภัณฑ์ชาติพันธุ์มักจำลองครัวชนชาตินั้นๆ แสดงถึงเครื่องใช้ไม้สอยให้เห็นว่ามนุษย์มีการเปลี่ยนแปลงจากการเข้าป่าล่าสัตว์ เก็บพืชผล เป็นสังคมเกษตรที่รู้จักคิด ประดิดประดอย รับวัฒนธรรมเพื่อนบ้านเข้ามาผสมผสานได้อย่างลงตัว |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | การปรุงอาหาร |
773 0# - HOST ITEM ENTRY | |
Related parts | ฉบับที่ 433 (เมษายน 2564) หน้า 118-119 |
Title | สารคดี |
International Standard Serial Number | 0857-1538 |
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC) | |
User-option data | 20210511 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Serials |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
-- | 2548 |
No items available.