The Effect of Oolong Tea Consumption on Postprandial Triglyceride Levels : A Randimized Double-blind Placebo-Crossover Study

By: Akkarach BumrungpertContributor(s): Rewadec Chongsuwat | มหาวิทยาลัยมหิดล คณะสาธารณสุขศาสตร์Call Number: INDEX Material type: ArticleArticleLanguage: English Summary language: engtha Publisher: 2558 ISSN: 0125-1678Other title: ผลของกระบวนการฝึกอบรมตามโมเดล MapHR เพื่อการสร้างเสริมสุขภาวะในองค์กรภาคเอกชนSubject(s): Oolong Tea | OTPP | Fat absorptionGenre/Form: การพยาบาล In: สาธารณสุขศาสตร์ ปีที่ 45 ฉบับที่ 1 (มกราคม - เมษายน 2558) หน้า 6-17
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

In English ; abstracts in English and Thai