กิน ปลาร้า ปลาแจ่ว ปลาแห้ง เสี่ยงมะเร็งเร่งวิจัยหาปลาน้ำจืดไร้พยาธิใบไม้มาแปรรูปแทน (Record no. 1344)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01669nab a2200229 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000001344
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003150638.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 120521 2003 th mr 0 0tha d
012 ## -
-- Journal
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0001-34660
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191134
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201207042129
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 201205211713
-- VLOAD
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
245 00 - TITLE STATEMENT
Title กิน ปลาร้า ปลาแจ่ว ปลาแห้ง เสี่ยงมะเร็งเร่งวิจัยหาปลาน้ำจืดไร้พยาธิใบไม้มาแปรรูปแทน
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. อันตรายจากการกินปลาร้า ปลาแจ่ว ปลาแห้ง ที่ยังไม่ได้ทำให้สุก เนื่องจากในปลาดินมีพยาธิใบไม้ตับ ปัจจุบันมีผู้ป่วยเป็นโรคนี้มาก ส่วนใหญ่จะอยู่ในวัยทำงาน ดังนั้นเมื่อต้องการรับประทานควรที่จะทำให้สุกก่อนที่จะนำมาทาน เพื่อเป็นการหลีกเลี่ยงการเกิดมะเร็ง
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ปลา
General subdivision อาหาร.
9 (RLIN) 2547
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหารหมักดอง.
9 (RLIN) 1155
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element การปรุงอาหาร.
9 (RLIN) 2548
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title การศึกษานอกโรงเรียน
Related parts (กุมภาพันธ์ 2546) หน้า 39-40
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.