ความพึงพอใจของนักศึกษาในการเรียนด้วยบทเรียนอิเล็กทรอนิกส์ วิชา การสุขาภิบาลอาหารและการควบคุมคุณภาพ (Record no. 14653)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02309nab a2200313 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000014653
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003155711.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 130721c2002 th fr1p 0 0tha d
012 ## -
-- Journal
022 ## - INTERNATIONAL STANDARD SERIAL NUMBER
International Standard Serial Number 1686-5103
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191422
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
-- 201307211308
-- artcharaporn
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU ARIT
041 0# - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title tha
Language code of summary or abstract engtha
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ศศิมล มุ่งหมาย
9 (RLIN) 16844
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ความพึงพอใจของนักศึกษาในการเรียนด้วยบทเรียนอิเล็กทรอนิกส์ วิชา การสุขาภิบาลอาหารและการควบคุมคุณภาพ
246 31 - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title Students Satisfaction of E-learning Process of Food Sanitation and Quality Control Course
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. 2555
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. การพัฒนาบทเรียนอิเล็กทรอนิกส์ วิชา การสุขาภิบาลอาหารและการควบคุมคุณภาพ เพื่อนำมาใช้เป็นสื่อการเรียนกรสอนให้กับนักศึกษาและผู้ที่สนใจศึกษาเนื้อหาดังกล่าว ให้เกิดประโยชน์ในการเผยแพร่องค์ความรู้และนำไปประยุกต์ใช้ให้เกิดประโยชน์ต่อไป
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note บทความภาษาไทย ; บทคัดย่อภาษาไทยและภาษาอังกฤษ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element บทเรียนอิเล็กทรอนิกส์
9 (RLIN) 16845
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element สุขาภิบาลอาหาร
9 (RLIN) 117
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element การควบคุมคุณภาพ
9 (RLIN) 1103
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element มหาวิทยาลัยราชภัฏอุบลราชธานี
Subordinate unit คณะเกษตรศาสตร์
9 (RLIN) 16821
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title การเกษตรราชภัฏ
Related parts ปีที่ 11 ฉบับที่ 1 (มกราคม - มิถุนายน 2555) หน้า 111-117
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data 201307I
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.