ระบบอิมัลชันในอาหารและความคงตัว (Record no. 14727)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01558nab a2200265 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000014727
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003155741.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 130809c1971 th qr1p 0 0tha d
012 ## -
-- Journal
022 ## - INTERNATIONAL STANDARD SERIAL NUMBER
International Standard Serial Number 0125-1147
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191423
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
-- 201308091114
-- artcharaporn
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU ARIT
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สุภัคชนม์ คล่องดี
9 (RLIN) 17042
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ระบบอิมัลชันในอาหารและความคงตัว
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. 2555
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. อิมัลชันเป้นคอลลอยด์ประเภทหนึ่ง ซึ่งเกิดจากของเหลว 2 ชนิดขึ้นไปที่ไม่ละลายเป็นเนื้อเดียวกัน โดยใช้ตัวทำอิมัลชันหรืออิมัลซิฟายเออร์เป้นตัวผสานให้มีลักษณะเป็นเนื้อเดียวกัน
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ระบบอิมัลชัน
9 (RLIN) 17043
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
9 (RLIN) 117
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Subordinate unit สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร
9 (RLIN) 16973
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts ปีที่ 42 ฉบับที่ 4 (ตุลาคม - ธันวาคม 2555) หน้า 287-290
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data 201308I
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.