กระทรวงวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีเปิดตัวผลิตภัณฑ์แปรรูปเงาะครบวงจร (Record no. 15037)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01471nab a2200265 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | vtls000015037 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | VRT |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20231003155934.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 131016c2013 th qr1p 0 0tha d |
022 ## - INTERNATIONAL STANDARD SERIAL NUMBER | |
International Standard Serial Number | 1906-4896 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201312191428 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
-- | 201310161132 |
-- | artcharaporn |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Original cataloging agency | PBRU PBRU |
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN) | |
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) | INDEX |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | นารีรัตน์ อนรรฆเมธี |
9 (RLIN) | 17693 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | กระทรวงวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีเปิดตัวผลิตภัณฑ์แปรรูปเงาะครบวงจร |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | 2556 |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | เงาะเป็นผลไม้เศรษฐกิจสำคัญของประเทศเป็นอันดับ 3 รองจากสับปะรดและลำไย เงาะส่วนใหญ่นำมาใช้เป็นวัตถุดิบในการแปรรูปเป็นผลิตภัณฑ์ต่างๆ ในระดับอุตสาหกรรม |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | เงาะ |
9 (RLIN) | 2492 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | การแปรรูป |
9 (RLIN) | 556 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | อาหาร |
9 (RLIN) | 117 |
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | กระทรวงอุตสาหกรรม |
Subordinate unit | สถาบันอาหาร |
9 (RLIN) | 17683 |
773 0# - HOST ITEM ENTRY | |
Title | FOOD INSIGHT FOOD CONNECT |
Related parts | ปีที่ 7 ฉบับที่ 1 (2556) หน้า 50-52 |
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC) | |
User-option data | 201310I |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Serials |
No items available.