การศึกษาวิเคราะห์กฎหมายอาหาร / (Record no. 1575)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01908nab a2200217 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000001575
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003150730.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 120521 1999 th tr 0 0tha d
012 ## -
-- Journal
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0001-57760
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191137
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201207042132
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 201205211715
-- VLOAD
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
245 00 - TITLE STATEMENT
Title การศึกษาวิเคราะห์กฎหมายอาหาร /
Statement of responsibility, etc. สุษม ศุภนิตย์ ... [และคนอื่นๆ]
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. กฎหมายอาหารของประเทศไทย ได้มีไว้เพื่อคุ้มครองให้เกิดความปลอดภัยในการบริโภคอาหารเป็นหลัก คือ เมื่อสภาพเศรษฐกิจและสังคมมีการเปลี่ยนแปลงออกไป ซึ่งในเรื่องของอาหารที่มีการเปลี่ยนแปลงอยู่บ่อยๆ เนื่องจากการบริโภคของไทย ได้มีการนำเอาเทคโนโลยีเข้ามาใช้เพิ่มขึ้น เช่น อาหารสำเร็จรูป อาหารกึ่งสำเร็จรูป เพื่อตอบสนองความต้องการในเรื่องของเวลา ความสะดวกรวดเร็ว
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision กฎหมายและระเบียบข้อบังคับ.
9 (RLIN) 2837
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สุษม ศุภนิตย์.
9 (RLIN) 2381
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title กฎหมาย
Related parts ปีที่ 19 ฉบับที่ 2 (พฤษภาคม 2542) หน้า 101-115
International Standard Serial Number 0125-3093
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.