สุขลักษณะส่วนบุคคลกับความปลอดภัยอาหาร / (Record no. 2364)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 02152nab a2200229 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | vtls000002364 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | VRT |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20231003151017.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 120521 2003 th br 0 0tha d |
012 ## - | |
-- | Journal |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | 0002-36660 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201312191149 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201207042144 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 201205211721 |
-- | VLOAD |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Original cataloging agency | PBRU |
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN) | |
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) | INDEX |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | นภาพร เชี่ยวชาญ. |
9 (RLIN) | 3944 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | สุขลักษณะส่วนบุคคลกับความปลอดภัยอาหาร / |
Statement of responsibility, etc. | นภาพร เชี่ยวชาญ |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | โรคอาหารเป็นพิษที่เกิดขึ้นส่วนใหญ่มาจากสาเหตุการปฏิบัติต่ออาหารที่ไม่ถูกต้อง สาเหตุที่พบบ่อยคือ เวลาและอุณหภูมิที่ใช้ไม่เหมาะสม สุขลักษณะนิสัยที่ไม่ดีของพนักงาน และการปนเปื้อน พนักงานที่จะสัมผัสอาหารคือ ทำการปรุงอาหาร ผลิตอาหาร การจัดเตรียมความพร้อมทางด้านอุปกรณ์อำนวยความสะดวกเพื่อให้พนักงานปฏิบัติงานได้อย่างมีประสิทธิภาพ ควรจัดอบรม ปลูกจิตสำนึกให้พนักงาน มีความรู้ความเข้าใจในการปฏิบัติงานสุขาภิบาลอย่างถูกต้องวิธี |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | การปรุงอาหาร. |
9 (RLIN) | 2548 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | สุขาภิบาลอาหาร. |
9 (RLIN) | 117 |
773 0# - HOST ITEM ENTRY | |
Title | จาร์พา |
Related parts | ปีที่ 10 ฉบับที่ 72 (พฤษภาคม - มิถุนายน 2546) หน้า 24-27 |
International Standard Serial Number | 0858-9895 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Serials |
No items available.