สุขลักษณะส่วนบุคคลกับความปลอดภัยอาหาร / (Record no. 2364)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02152nab a2200229 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000002364
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003151017.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 120521 2003 th br 0 0tha d
012 ## -
-- Journal
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0002-36660
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191149
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201207042144
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 201205211721
-- VLOAD
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name นภาพร เชี่ยวชาญ.
9 (RLIN) 3944
245 10 - TITLE STATEMENT
Title สุขลักษณะส่วนบุคคลกับความปลอดภัยอาหาร /
Statement of responsibility, etc. นภาพร เชี่ยวชาญ
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. โรคอาหารเป็นพิษที่เกิดขึ้นส่วนใหญ่มาจากสาเหตุการปฏิบัติต่ออาหารที่ไม่ถูกต้อง สาเหตุที่พบบ่อยคือ เวลาและอุณหภูมิที่ใช้ไม่เหมาะสม สุขลักษณะนิสัยที่ไม่ดีของพนักงาน และการปนเปื้อน พนักงานที่จะสัมผัสอาหารคือ ทำการปรุงอาหาร ผลิตอาหาร การจัดเตรียมความพร้อมทางด้านอุปกรณ์อำนวยความสะดวกเพื่อให้พนักงานปฏิบัติงานได้อย่างมีประสิทธิภาพ ควรจัดอบรม ปลูกจิตสำนึกให้พนักงาน มีความรู้ความเข้าใจในการปฏิบัติงานสุขาภิบาลอย่างถูกต้องวิธี
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element การปรุงอาหาร.
9 (RLIN) 2548
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element สุขาภิบาลอาหาร.
9 (RLIN) 117
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title จาร์พา
Related parts ปีที่ 10 ฉบับที่ 72 (พฤษภาคม - มิถุนายน 2546) หน้า 24-27
International Standard Serial Number 0858-9895
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.