ความปลอดภัยกับการยืดอายุการเก็บผลิตภัณฑ์ (Record no. 3883)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01933nab a2200205 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000003883
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003151548.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 120521c20049999th br1 0 0tha d
012 ## -
-- Journal
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191210
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201207042208
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 201205211735
-- VLOAD
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
245 00 - TITLE STATEMENT
Title ความปลอดภัยกับการยืดอายุการเก็บผลิตภัณฑ์
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. ในปัจจุบันจะใช้ระยะเวลาเป็นตัวบอกถึงอายุการเก็บรักษา สำหรับวิธีการที่ดีที่ใชักันอยู่ก็คือ ระบุวันที่ผลิต หรือวันที่หมดอายุลงบนผลิตภัณฑ์เพื่อสร้างความมั่นใจให้แก่ผู้บริโภค แต่บางครั้งอัตราการเสื่อมเสียของอาหารเมื่อเก็บไว้สักระยะหนึ่งจะถึงจุดที่ผู้บริโภคไม่ยอมรับ ช่วงระยะเวลานี้จะเรียกว่า "อายุการเก็บรักษาของผลิตภัณฑ์" และช่วงระยะเวลาในการเก็บรักษานี้จะถือเป็นช่วงที่ให้ความปลอดภัยแก่ผู้บริโภค
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element SCI-TECH
9 (RLIN) 345
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision การเก็บและรักษา
9 (RLIN) 5592
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title จาร์พา
Related parts ปีที่ 11 ฉบับที่ 77 (มีนาคม - เมษายน 2547) หน้า 44-48
International Standard Serial Number 0858-9895
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.