แบคทีเรียกับความปลอดภัยอาหาร / (Record no. 3886)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01986nab a2200229 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | vtls000003886 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | VRT |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20231003151549.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 120521c20049999th br1 0 0tha d |
012 ## - | |
-- | Journal |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201312191211 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201207042208 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 201205211735 |
-- | VLOAD |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Original cataloging agency | PBRU |
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN) | |
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) | INDEX |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | นภาพร เชี่ยวชาญ |
9 (RLIN) | 3944 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | แบคทีเรียกับความปลอดภัยอาหาร / |
Statement of responsibility, etc. | นภาพร เชี่ยวชาญ |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | แบคทีเรียเป็นสิ่งมีชีวิตขนาดเล็ก ไม่สามารถมองเห็นได้ด้วยตาเปล่า แบคทีเรียจะเป็นสาเหตุทำให้เกิดอาหารเป็นพิษ โดยอาการที่เกิดขึ้นคือ จะเกิดความผิดปกติของระบบทางเดินอาหาร เช่น ปวดท้อง ท้องเสีย ร่วมกับการอาเจียน และมีไข้ ดังนั้นในการรับประทานอาหารแต่ละครั้งควรตรวจสอบให้แน่ใจเสียก่อนว่าปลอดภัย ถูกสุขลักษณะ เพื่อเป็นการลดความเสี่ยงของการเกิดโรคอาหารเป็นพิษ |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | SCI-TECH |
9 (RLIN) | 345 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | อาหาร |
General subdivision | การเจือปนและการตรวจสอบ |
9 (RLIN) | 284 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | การปนเปื้อนในอาหาร |
9 (RLIN) | 5594 |
773 0# - HOST ITEM ENTRY | |
Title | จาร์พา |
Related parts | ปีที่ 11 ฉบับที่ 76 (มกราคม -กุมภาพันธ์ 2547) หน้า 25-30 |
International Standard Serial Number | 0858-9895 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Serials |
No items available.