ถนอมอาหารแบบรักษาคุณภาพด้วยไอน้ำร้อนยวดยิ่ง (Record no. 4527)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01785nab a2200217 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | vtls000004527 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | VRT |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20231003151803.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 120521c20059999th mr1 0 0tha d |
012 ## - | |
-- | Journal |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201312191220 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201207042219 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 201205211741 |
-- | VLOAD |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Original cataloging agency | PBRU |
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN) | |
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) | INDEX |
245 00 - TITLE STATEMENT | |
Title | ถนอมอาหารแบบรักษาคุณภาพด้วยไอน้ำร้อนยวดยิ่ง |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | การอบแห้ง เป็นวิธีการสำคัญในการลดความชื้นเพื่อเก็บรักษาอาหารสดไว้ได้นานขึ้น และยังเป็นวิธีการแปรรูปอาหารที่ได้รับความนิยมเพิ่มขึ้น เพราะไม่ต้องมีการใช้น้ำมัน สำหรับวิธีการอบด้วยไอน้ำร้อน เป็นการเก็บรักษาอาหารที่ได้รับความนิยมเป็นอย่างมาก เพราะในการอบนั้นจะสามารถคงรูปแบบ สีและคุณค่าของวัตถุนั้นให้อยู่ในสภาพที่ใกล้เคียงกับของจริงมากที่สุด |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | SCI-TECH |
9 (RLIN) | 345 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | อาหาร |
General subdivision | การเก็บและรักษา |
9 (RLIN) | 5592 |
773 0# - HOST ITEM ENTRY | |
Title | อัพเดท |
Related parts | ปีที่ 20 ฉบับที่ 212 (พฤษภาคม 2548) หน้า 33 |
International Standard Serial Number | 0858-6934 |
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC) | |
User-option data | 200508I |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Serials |
No items available.