ถนอมอาหารแบบรักษาคุณภาพด้วยไอน้ำร้อนยวดยิ่ง (Record no. 4527)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01785nab a2200217 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000004527
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003151803.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 120521c20059999th mr1 0 0tha d
012 ## -
-- Journal
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191220
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201207042219
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 201205211741
-- VLOAD
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
245 00 - TITLE STATEMENT
Title ถนอมอาหารแบบรักษาคุณภาพด้วยไอน้ำร้อนยวดยิ่ง
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. การอบแห้ง เป็นวิธีการสำคัญในการลดความชื้นเพื่อเก็บรักษาอาหารสดไว้ได้นานขึ้น และยังเป็นวิธีการแปรรูปอาหารที่ได้รับความนิยมเพิ่มขึ้น เพราะไม่ต้องมีการใช้น้ำมัน สำหรับวิธีการอบด้วยไอน้ำร้อน เป็นการเก็บรักษาอาหารที่ได้รับความนิยมเป็นอย่างมาก เพราะในการอบนั้นจะสามารถคงรูปแบบ สีและคุณค่าของวัตถุนั้นให้อยู่ในสภาพที่ใกล้เคียงกับของจริงมากที่สุด
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element SCI-TECH
9 (RLIN) 345
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision การเก็บและรักษา
9 (RLIN) 5592
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title อัพเดท
Related parts ปีที่ 20 ฉบับที่ 212 (พฤษภาคม 2548) หน้า 33
International Standard Serial Number 0858-6934
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data 200508I
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.