5 สุดยอดอาหารป้องกันโรคหัวใจ / (Record no. 4950)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02130nab a2200241n 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000004950
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003151931.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 121120n20069999th mr 0 ana0tha d
012 ## -
-- Journal
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191225
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201211201209
Level of effort used to assign classification staff
Level of effort used to assign subject headings 201207042225
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 201205211745
-- VLOAD
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ศัลยา คงสมบูรณ์เวช
9 (RLIN) 4908
245 10 - TITLE STATEMENT
Title 5 สุดยอดอาหารป้องกันโรคหัวใจ /
Statement of responsibility, etc. ศัลยา คงสมบูรณ์เวช
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. อาหารบางชนิดมีสารอาหารเฉพาะและพฤกษเคมีที่ช่วยในการป้องกันโรคหัวใจและหลอดเลือดในสมองตีบ ปัจจุบันมีอาหาร 5 ชนิดที่ช่วยลดความเสี่ยงโรคหัวใจได้คือ 1.ถั่วเมล็ดแห้ง เช่น ถั่วดำ, ถั่วเมล็ดโต ถั่วลาย 2.อาหารปลา เพราะมีกรดโอเมก้า-3 ที่ช่วยรักษาสุขภาพหัวใจ 3.ถั่วเปลือกแข็ง เช่น อัลมอนด์ มะม่วงหิมพานต์ ถั่วลิสง 4.ข้าวโอ๊ต ช่วยในการลดคอเลสเทอรอล และ 5.น้ำมันมะกอก เนื่องจากมีกรดไขมันที่ดีต่อหัวใจคือ ไขมันไม่อิ่มตัว
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหารเพื่อสุขภาพ
9 (RLIN) 2474
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element หัวใจ
General subdivision โรค
9 (RLIN) 934
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element โรคหัวใจ
General subdivision อาหาร
9 (RLIN) 6691
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title Health & Cuisine
Related parts ปีที่ 6 ฉบับที่ 61 (กุมภาพันธ์ 2549) หน้า 52-53
International Standard Serial Number 1513-7589
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data 200606I
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.