ปัจจัยที่มีผลต่อพฤติกรรมและความพึงพอใจของลูกค้าที่มาใช้บริการร้านอาหารในตลาดกลางเพื่อเกษตรกร จังหวัดพระนครศรีอยุธยา (Record no. 14668)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02601nab a2200289 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000014668
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003155717.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 130725c2008 th mr1p 0 0tha d
012 ## -
-- Journal
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191422
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
-- 201307251412
-- artcharaporn
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU ARIT
041 0# - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title tha
Language code of summary or abstract thaeng
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name รสสุคนธ์ รสชะเอม
9 (RLIN) 16882
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ปัจจัยที่มีผลต่อพฤติกรรมและความพึงพอใจของลูกค้าที่มาใช้บริการร้านอาหารในตลาดกลางเพื่อเกษตรกร จังหวัดพระนครศรีอยุธยา
246 31 - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title Factors Affecting Behaviors and Satisfaction of Customers using Services of Market Center for Agriculturist Phranakhon Si Ayutthaya Province
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. 2553
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. ร้านอาหารที่สามารถทราบถึงความต้องการโดยรวมของประชากรหรือลูกค้าที่มาใช้บริการว่าสิ่งใดที่ลูกค้าให้ความสำคัญ ในการใช้เป็นเกณฑ์ตัดสินใจเลือกใช้บริการ อันส่งผลต่อพฤติกรรมและความถี่การบริโภค และถ้าร้านค้าสามารถที่จะตอบสนองต่อความต้องการมากที่สุด ก็จะสามารถดำเนินธุรกิจได้อย่างราบรื่นและมีลูกค้ามาใช้บริการอย่างต่อเนื่อง
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note บทความภาษาไทย ; บทคัดย่อภาษาไทยและภาษาอังกฤษ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element พฤติกรรมผู้บริโภค
9 (RLIN) 16878
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ร้านอาหาร
9 (RLIN) 119
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element มหาวิทยาลัยราชภัฏนครราชสีมา
Subordinate unit คณะวิทยาการจัดการ
9 (RLIN) 16854
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title การบริหารจัดการ บนพื้นฐานความพอเพียง
Related parts ปีที่ 3 ฉบับที่ 1 (สิงหาคม 2553) หน้า 128-138
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data 201307I
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.