ดับองศาร้อนในร่างกายด้วยน้ำสมุนไพรมากคุณค่า / (Record no. 5026)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02230nab a2200217 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000005026
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003151945.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 121120c20059999th mr1 0 0tha d
012 ## -
-- Journal
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191226
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201211201211
Level of effort used to assign classification staff
Level of effort used to assign subject headings 201207042226
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 201205211746
-- VLOAD
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ทศพร อยู่ฤทธิ์
9 (RLIN) 6637
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ดับองศาร้อนในร่างกายด้วยน้ำสมุนไพรมากคุณค่า /
Statement of responsibility, etc. ทศพร อยู่ฤทธิ์
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. การเตรียมน้ำสมุนไพรเพื่อให้ได้ประโยชน์ต่อสุขภาพอย่างครบถ้วนทุกหน่วยทุกเม็ดของสรรพคุณ ต้องมีความพิถีพิถันในการคัดเลือกสมุนไพรให้มีความสด ไม่มีรอยด่างดำ หรือชอกช้ำบนเรือนกาย สีเป็นไปตามธรรมชาติ ไม่จืดจาง ความสดใหม่นี้จะช่วยให้น้ำสมุนไพรมีรสชาติดี และมีคุณค่าต่อร่างกาย ส่วนสมุนไพรแห้งที่นำมาทำเป็นน้ำสมุนไพรควรมีสีที่ไม่คล้ำหรือดำมากเกินไป ปราศจากสิ่งแปลกปลอม ทั้งฝุ่นละออง และเศษซากต่างๆ เพราะสิ่งปนเปื้อนเหล่านี้ จะมีผลต่อกลิ่น และรสชาติของน้ำสมุนไพร
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element น้ำสมุนไพร
9 (RLIN) 5693
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title สมุนไพรเพื่อสุขภาพ
Related parts ปีที่ 5 ฉบับที่ 52 (เมษายน 2548) หน้า 56-60
International Standard Serial Number 1513-6337
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data 200607I
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.