คุณภาพด้านจุลินทรีย์ของอาหารฮาลาลพร้อมรับประทานในจังหวัดสงขลาและสตูล (Record no. 14713)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02208nab a2200337 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000014713
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003155735.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 130808c1971 th qr1p 0 0tha d
012 ## -
-- Journal
022 ## - INTERNATIONAL STANDARD SERIAL NUMBER
International Standard Serial Number 0125-1147
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191423
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201308081133
Level of effort used to assign classification artcharaporn
-- 201308081110
-- artcharaporn
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU ARIT
041 0# - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title tha
Language code of summary or abstract engtha
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ฉวีวรรณ มลิวัลย์
9 (RLIN) 17012
245 10 - TITLE STATEMENT
Title คุณภาพด้านจุลินทรีย์ของอาหารฮาลาลพร้อมรับประทานในจังหวัดสงขลาและสตูล
246 31 - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title Microbial Quality of Ready to Eat Halal Foods in Songkhla and Satun Provinces
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. 2555
500 ## - GENERAL NOTE
General note บทความวิจัย
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. เพื่อให้อาหารสำเร็จรูปพร้อมรับประทานของอาหารมุสลิมในภาคใต้มีความปลอดภัย จำเป้นต้องมีการอบรมเรื่องความปลอดภัยโดยเฉพาะผุ้ผลิต ผู้ประกอบการ เข้าใจระบบการจัดการและการควบคุมการผลิตอาหารปลอดภัย
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note บทความภาษาไทย ; บทคัดย่อภาษาอังกฤษและภาษาไทย
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหารฮาลาล
9 (RLIN) 2345
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element จุลินทรีย์ของอาหาร
9 (RLIN) 17013
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
9 (RLIN) 117
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สุพิชญา จันทชุม
9 (RLIN) 17014
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Subordinate unit สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร
9 (RLIN) 16973
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts ปีที่ 42 ฉบับที่ 2 (เมษายน - มิถุนายน 2555) หน้า 155-163
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data 201308I
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.