การพัฒนาเทคโนโลยีการผลิตอาหารในภาชนะบรรจุที่ปิดสนิทสำหรับกลุ่มแม่บ้านเกษตรกร โดยประยุกต์ใช้บรรจุภัณฑ์อ่อนตัวแทนกระป๋อง (Record no. 14794)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02346nab a2200301 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000014794
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003155803.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 130822c1994 th tr1p 0 0tha d
012 ## -
-- Journal
022 ## - INTERNATIONAL STANDARD SERIAL NUMBER
International Standard Serial Number 0859-1180
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191424
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
-- 201308221415
-- artcharaporn
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU PBRU
041 0# - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title tha
Language code of summary or abstract thaeng
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ดารณี หมู่ขจรพันธ์
9 (RLIN) 5565
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การพัฒนาเทคโนโลยีการผลิตอาหารในภาชนะบรรจุที่ปิดสนิทสำหรับกลุ่มแม่บ้านเกษตรกร โดยประยุกต์ใช้บรรจุภัณฑ์อ่อนตัวแทนกระป๋อง
246 31 - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title Development of Processing Technology for foods in sealed containers produced by Community Cooperatives using Flexible Packages in Place of Can
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. 2555
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. จากเทคโนโลยีการผลิตอาหารในภาชนะบรรจุที่ปิดสนิท การฆ่าเชื้ออาหารโดยปรับกรดสามารถทำได้โดยวิธีต้มในน้ำเดือดในเวลาที่เหมาะสมตามแต่ชนิดของอาหาร ซึ่งเป็นขบวนการที่ทำได้ง่าย และเหมาะสมสำหรับกลุ่มแม่บ้านเกษตรกรที่มีต้นทุนและความรู้จำกัด
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note บทความภาษาไทย ; บทคัดย่อภาษาไทยและภาษาอังกฤษ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision เทคโนโลยีการผลิต
9 (RLIN) 17143
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element บรรจุภัณฑ์
9 (RLIN) 1082
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element กระทรวงสาธารณสุข
Subordinate unit สำนักงานคณะกรรมการอาหารและยา
9 (RLIN) 17135
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title อาหารและยา
Related parts ปีที่ 19 ฉบับที่ 1 (มกราคม - เมษายน 2555) หน้า 35-43
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data 201308I
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.