ตรวจติดตามครบกระบวนการไขปัญหาสารตกค้างในอาหาร / (Record no. 1553)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01673nab a2200229 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000001553
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003150725.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 120521 1972 th mr 0 0tha d
012 ## -
-- Journal
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0001-55560
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191137
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201207042132
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 201205211715
-- VLOAD
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name อุทัย จึงภักดี.
9 (RLIN) 2805
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ตรวจติดตามครบกระบวนการไขปัญหาสารตกค้างในอาหาร /
Statement of responsibility, etc. อุทัย จึงภักดี
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. เนื้อสัตว์ ปลา นม และเนยสด อาหารแช่งแข็ง และอาหารแปรรูป RTE รวมไปถึงบริษัทผู้ผลิตอาหารสามารถลดความเสี่ยงโดยการปรับใช้มาตรฐานที่ทำการควบคุม ติดตาม อายุของเนื้อสัตว์ และผลิตภัณฑ์อาหารต่างๆ เพื่อเป็นการเพิ่มศักยภาพความมั่นใจให้กับลูกค้าหรือผู้บริโภค
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element สารพิษตกค้างในอาหาร.
9 (RLIN) 2315
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element SCI-TECH.
9 (RLIN) 345
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title ส่งเสริมเทคโนโลยี
Related parts ปีที่ 29 ฉบับที่ 166 (ธันวาคม 2545 - มกราคม 2546) หน้า 163-167
International Standard Serial Number 0859-1156
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.