ความปลอดภัยของอาหารสู่ผู้บริโภค / (Record no. 3247)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01557 ab a2200217 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000003247
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field VRT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231003151324.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 120521 2003 th qr 0 0tha d
012 ## -
-- Journal
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0008-41460
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201312191201
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201207042158
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 201205211729
-- VLOAD
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PBRU
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) INDEX
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name จันทิมา จาปะเกษตร์.
9 (RLIN) 4922
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ความปลอดภัยของอาหารสู่ผู้บริโภค /
Statement of responsibility, etc. จันทิมา จาปะเกษตร์
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. อาหารจะมีความปลอดภัยหรือไม่นั้น จะต้องดูจากแหล่งที่ผลิตก่อนคือ จากไร่ จากสวน ฟาร์ม และขั้นตอนการผลิตอื่นๆ ก่อนที่จะมาถึงผู้บริโภคและต้องทำการควบคุมให้ละเอียด เพราะอาหารเป็นหนึ่งในปัจจัยสี่ที่มีความสำคัญกับการอยู่รอดของมนุษย์
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision การเจือปนและการตรวจสอบ.
9 (RLIN) 284
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts ปีที่ 33 ฉบับที่ 3 (กรกฎาคม - กันยายน 2546) หน้า 191-191
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Serials

No items available.